Qingdao Hegu WPC Machinery Co., LTD punika perusahaan pribadi saham, kang devoting dhewe kanggo riset, pembangunan lan produksi saka macem-macem mesin plastik kayu lan produk, tansah nggawe inovasi lan tetep munggah karo kaping.
Minangka salah siji saka manufactories domestik wiwitan kanggo berkembang WPC extrusion line, perusahaan kita punika Produsèn profesional ing mesin kayu-plastik ing China.We wis nomer akeh ahli senior lan Teknisi ing WPC line extrusion, cetakan, rumus proses lan produk production.Accumulated pengalaman sugih ing area WPC line extrusion, kita bisa nyedhiyani kabeh layanan babak lan nguripake tombol project.

Babagan awake dhewe
Tampilan Online Chat!