1220mm PC PE PP sheet kothong nggawe mesin - China Qingdao Hegu Kayu-Plastik

1220mm PC PE PP sheet kothong nggawe mesin

Short Description:

PC / PE / PP berongga Grid Plate Extrusion Line, PP kothong sheet nggawe mesin, PP kembar wall sheet nggawe mesin, PP kothak packing line produksi, PP corrugatd s ...


  • Price: 100,000-150,000 USD FOB
  • Delivery Port: Qingdao Port, China
  • Extruder utama: SJ120 / 33
  • Co extruder: SJ65 / 33
  • Materi Product: PP PE materi PC
  • Jembaré Product: 1220mm
  • Kekandelan Product: 2-8mm
  • Konsumsi daya: 200KW
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    PC / PE / PP berongga Grid Plate Extrusion Line, PP kothong sheet nggawe mesin , PP kembar wall sheet nggawe mesin, PP kothak packing line produksi, PP corrugatd sheet nggawe mesin

    PP kothong sheet nggawe mesin (12)

    kothong line produksi sheet PP iki nyadari produksi dadi saka PC / PE / PP plate kothong kothak, kang ditrapake kanggo hiasan construction, iklan collocation, lan gangguan jampel saka dalan uga packaging. PE / PP kothong kothak piring punika minangka pemain becik kanggo kothak kertas ing nggawe kothak packaging. Punika ditondoi dening bobot cahya, dhuwur kakiyatan, dam-bukti, lan anti karat. Ambane saka produk punika 1220-2100 mm, lan kekandelan 2 mm-12 mm.

    PP mesin sheet kothong kothak  

    Machine gambar kanggo line extrusion PP kothong sheet:

    1,Material mixing silo for PP kothong sheet nggawe mesin : it is used for mixing PP material with filling masterbatch and color masterbatch

    PP kothong sheet nggawe mesin (6)
    2, Extruder kanggo PP sheet kothong nggawe mesin: meneng The dirancang khusus lan sistem Ngontrol majeng mesthekake palatalization banget, output dhuwur lan extruding stabil.

    yen customer pengin nggunakake bahan recyle, kita uga bisa nglengkapi line co-extrusion kanggo nggawe pindho lapisan PP sheet kothong, lapisan utama bisa nggunakake bahan PP recycled, lan lapisan ndhuwur bisa nggunakake bahan PP anyar.

    PP kothong sheet nggawe mesin (1) PP kothong sheet nggawe mesin (11) PP kothong sheet nggawe mesin (7)

    3, mati sirah lan jamur kanggo PP kothong sheet nggawe mesin:   kita bisa nglengkapi kepala die

    PP kothong sheet nggawe mesin (9) PP kothong jamur sheet
    Layar pangisi kanggo PP sheet kothong nggawe mesin  :pangisi Layar Cepet sistem hydraulic njamin Course cendhak ganti layar. Pindho posisi digabungake karo struktur sealing khusus njamin operasi stabil layar pangisi.
    Mold: Mold adopts kualitas logam campuran baja lan piranti throttling kanggo mesthekake malah meksa saka influent feed ing lambé jamur, lan tumindak uga diferensial nganti-mudhun Piece njamin malah kekandelan saka piring.

    PP kothong kothak layar pangisi
    Vacuum Calibrating Tabel kanggo PP kothong sheet nggawe mesin: panas exchanging lan sistem kacepetan cepet cooling ing Calibrating sistem sulih èfèktif lan biasa karo sistem vakum, kang njamin Calibrating tliti. Sistem vakum composes loro Subsystems bebas lan saben wis dilengkapi karo sawetara garis vakum tetep sirkulasi saka jinis telu-titik. Kangge, saben baris kaleksanane sistem ngatur vakum lan sistem tampilan vakum iku éling jurusan vakum malah lan stabil saka lumahing piring.

    PP kothong sheet nggawe mesin (4)
    Tractor kanggo PP kothong sheet nggawe mesin : Ana rong Traktor. Siji iku daya dhuwur, aspek abang dhuwur, jinis multi-roller, uga operasi-kacepetan kurang, doyo tarik dhuwur lan bisa kanggo tarik piring saka Tabel Calibrating roto-roto lan salaras. Wong dirancang kanggo mbusak kaku, lan saliyane iku dilengkapi piranti pinggiran-nglereni kanggo mesthekake jembaré bener lan Cut Gamelan saka sudhut.

    pp mesin sheet kothong
    Kaku Remover kanggo PP sheet kothong nggawe mesin : The majeng area gedhe mode panas konduktif bisa èfèktif mbusak kaku piring lan langkung plainness piring.

    PP kothong sheet nggawe mesin (5)
    Mesin nglereni kanggo PP sheet kothong nggawe mesin: Accurate dawa tetep-nglereni cepet lan otomatis munggah-mudhun sistem discharging digabungake karo logam campuran baja agul-agul cetha éling kualitas nglereni.

    PP kothong sheet nggawe mesin (2)

    produk Final lan aplikasi digawe dening PP kothong sheet nggawe mesin:

    PP mesin sheet kothong (23) PP mesin sheet kothong (1)PP sheet kothong

    PP mesin sheet kothong (30) PP mesin sheet kothong (9)

     


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!