X1

Babagan awake dhewe

Qingdao Hegu WPC Machinery Co., LTD punika perusahaan pribadi saham, kang devoting dhewe kanggo riset, pembangunan lan produc-tion saka macem-macem mesin plastik kayu lan pecut-ucts, tansah nggawe inovasi lan keepi-ng munggah karo kaping.

Minangka salah siji saka manufactories domestik wiwitan kanggo berkembang WPC extrusion line, perusahaan kita punika Produsèn profesional ing mesin kayu-plastik ing China.We wis nomer akeh ahli senior lan Teknisi ing WPC line extrusion, cetakan, rumus proses lan produk produ-ction .Nambah pengalaman sugih ing area WPC line extrusion, kita bisa nyedhiyani kabeh layanan babak lan nguripake tombol project.

Our company wis dibangun kekancan karo m-apa institusi domestik lan ngelmu organiz-ations sing wis melu ing WPC machi-nery, lan wis dadi riset ilmiah

laku dhasar kanggo Sekolah Material Ilmu lan Teknik saka Shandong Universitas Forestry, lan Provinsi Key Lab saka Biologi Material Ilmu lan Teknologi. Kejabi, produk kita wis dikembangaké pasar ing saindhenging negara lan tekan Singapore, Rusia, M-alaysia, Indonesia, Italia, Taiwan, etc, menang fame apik saka pelanggan ngarep lan luar negeri.

Our company wis lulus sertifikasi sistem ISO9001-2000 kualitas, lan digawa metu produksi déné karo sertifikat sistem kualitas kanggo mesthekake kualitas produk.

Nggayuh ing roh perusahaan saka "integritas, objectivity, inovasi, pembangunan", adhering kanggo Yahoo bisnis "kang adhedhasar kejujuran kanggo ACH-ieve menang-kanggo-menang" lan layanan idea saka "pelayanan konsumen jantung lan nyawa" ; ngarahake ing "forging account anjog saka domestik WPC ext-rusion line", perusahaan kita siap kanggo nyedhiyani produk karo fitur saka technique majeng, stabil kinerja, specialized manufac-partai politik, top-peringkat kualitas, kanggo nggawe Nilai kanggo pelanggan , lan kanggo berkembang uga kasil karo pelanggan bebarengan.

We nyedhiyani seri WPC line extrusion kanggo produk utama customer.Our kalebu: mesin kayu panggilingan, WPC plate lancip line extrusion, WPC thi-ck plate line extrusion, WPC line decking extrusion, kayu lan granulating plastik mesin, podo lan conical twin-screw extrusion mesin granulating, PVC / WPC foamed lancip piring line extrusion, PVC / WPC lemah ndhuwur foamed plate extrusion line, PVC / PE / PP kayu-plastik line profil extrusion, lan Alat tambahan liyane.

mesin kita ana ing kualitas apik lan macem-macem jinis. Apa sing arep, kita bisa!

BUDAYA COMPANY

Qingdao Hegu WPC Machinery Co., LTD iku kanggo nyedhiyani layanan lengkap lan efisien kanggo pelanggan karo Roh saka perusahaan lan layanan tulus. Kita bakal tetep forging ahead, lan kita bakal nggawe Nilai kanggo kita pelanggan, menang kesempatan kanggo kita karyawan, lan nggawe merek industri kanggo tujuan contributing kanggo masyarakat.

862f2a6b

Nggawe Nilai kanggo pelanggan, menang kesempatan kanggo
karyawan nggawe kontribusi kanggo masyarakat;

81aeb9af

panggonan Concentric, nyata lan inovatif;

d6d7aac4

layanan-ati, kanggo tenan tulus;

bb27864b

Customer-sentris, kualitas kanggo urip;
Ngawula minangka dhasar, Innovation kanggo pembangunan;

Kehormatan COMPANY


Tampilan Online Chat!