pipe Corrugated mesin PE karbon spiral pipe nggawe mesin - China Qingdao Hegu Kayu-Plastik

Corrugated mesin pipe PE karbon spiral pipe nggawe mesin

Short Description:

Specifications   1.get CE  2.high speed and high quality  3.longlife and service PE Carbon Spiral Pipe Making Machine  This production line is mainly u...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    specifications

    PE Carbon Spiral Pipe Making Machine 3 PE Carbon Spiral Pipe Making Machine 6 
    1.get CE 
    2.high kacepetan lan kualitas dhuwur 
    3.longlife lan layanan

    PE Carbon Spiral Pipe Making Machine

    PE Carbon Spiral Pipe Making Machine PE Carbon Spiral Pipe Making Machine 2 PE Carbon Spiral Pipe Making Machine 5 PE Carbon Spiral Pipe Making Machine 4

     Baris produksi iki utamané dipigunakaké kanggo gawé pipo spiral PE kang umumé dipigunakaké minangka nglindhungi lengen klambi saka optik utawa kabel listrik, lan padha sing tambah akeh digunakake ing bidang listrik, telekomunikasi, aktivitas kirim, konstruksi saka cara Express, port, etc. pipo Iki sing ditondoi dening dhuwur kakiyatan lan tenancy, resistance erosi, wangun pancet lan transportasi gampang lan execution, etc padha bisa diproses lan mbengkongaken menyang pipo dawa karo macem-macem radians. Amerga iki kaluwihan, padha banget populer karo klien melu akeh kothak.
    Tambahan saka baris produksi:
    1. khusus siji-meneng extruder iki utamané dipigunakaké kanggo prodhuksi produk polyolefin, lan specialized jinis pamisahan campuran-leleh meneng kagungan fitur saka dhuwur-kacepetan extrusion lan plasticization, etc.
    2. sirah pipe die dibangun ing standar, lan path mili cukup njamin lancar saka tembok nang njaba lan pipo. Cara ngrakit ing sirah die dibangun miturut sarat klien, kang nyimpen akeh kamar.
    3. Loro-lorone dirancang scientifically spiral tembaga sizing klambi ketat lan piranti inhaling vakum kuat kontribusi kanggo extrusion dhuwur saka pipo.
    4. tank digawe saka stainless steel, lan controller otomatis digunakake kanggo ngontrol tingkat Cairan. Ing nozzle uyuh aneh mbeta cooling efektif lan motor njamin gerakan longitudinal lan imbuhan telung dimensi ing syarat-syarat pituduh saka munggah, mudhun, ngiwa lan nengen. 
    5. khusus sizing lan cooling mode ngaktifake baris produksi kanggo gawé pipo kang sawetara diameteripun saka 25mm kanggo 200mm, ing kacepetan 0.8to 1,5 meter per menit.

    Utama parameter technique

    Parameter \ Model

    SJ-65B

    SJ-90B

    Length dia. aspek 30: 1 30: 1
    Diprodhuksi sawetara pipe 25-100 75-200
    daya produksi (kg / jam) 20-60 50-100
    kacepetan produksi (m / min) 0.8-1.5 0.8-1.5
    daya Gross (kw) 32,7 50,2

  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!