Corrugated mesin pipe kacepetan dhuwur mesin pipe corrugated - China Qingdao Hegu Kayu-Plastik

Corrugated mesin pipe kacepetan dhuwur mesin pipe corrugated

Short Description:

materi mentahan: PP / PE / PVC / EVA / PA Aplikasi: otomatis kabel sabuk Electric thread-maringaken pipe Circuit alat mesin pipe Protective saka lampu Pipe saka ai ...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    Materi mentahan:  PP / PE / PVC / EVA / PA
    Aplikasi:
    otomatis kabel sabuk
    Electric thread-maringaken pipe
    Circuit alat mesin
    pipe Protective saka lampu
    Pipe saka online kondisioner
    Pipe saka mesin ngumbah
    pipe Medical
    pipe Hookah
    lavatory pipe
    proses Produksi:
    Loader-Single meneng extruder-Die-mbentuk tank cetakan-Water pilihan-Haul mati lan cutter (opsional) -Double apa-stasiun winder
    parameter Technique:

    diameteripun Pipe 4.5-13 8-58
    model machine SJ45 SJ65
    Extruder LD 30: 1 30: 1
    kapasitas produksi (kg / jam) 20 60-80
    daya Extruder motor (kw) 7.5 18,5
    Mbentuk mesin motor (kw) 1.1 4
    Jumlahe pasangan jamur 63 72
    gaya cooling Vacuum lan ndamu cooling banyu
    kacepetan Produksi 1-20 20-25
    Modhe pangukuran cara pulsa pancacahan pulsa pancacahan
    cara coiling Auto mesin nduwurke tumpukan Auto mesin nduwurke tumpukan

  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!