Corrugated mesin pipe HDPE / PVC mesin dinding ganda corrugated pipe - China Qingdao Hegu Kayu-Plastik

Corrugated mesin pipe HDPE / PVC pindho wall pipe corrugated mesin

Short Description:

Material: Miner / PVC Aplikasi: tinimbang proses Produksi pipa lan pipe wesi beton: Loader- extruder-Die-mbentuk cetakan-cutte ...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    Material: Miner / PVC
    Aplikasi:tinimbang pipe lan pipe wesi beton
    proses Produksi:
    Loader- extruder-Die-mbentuk cetakan-mesin kanggo motong (opsional) stasiun apa -Double winder (opsional) -stacker (opsional)

    sistem cooling apik

    dwc mesin pipe cooling sirah die corrugated pipe line_ produksi 副本 dwc pipe machie extruder mesin pipe dwc clamping panel baja pipe corrugated mesin cithakan
    parameter Technique:

    HDPE 40-160mm
    model SJSBWG-110 SJBWG-160
    diameteripun Pipe 40-110 75-160
    extruder SJ63 / 33 + SJ65 / 33 SJ65 / 33 + SJ90 / 33
    Jumlahe saka jamur pamblokiran 72 72
    mbentuk die Co extrusion die
    HDPE lan PVC
    model SBWG-110 SBWG-250
    diameteripun Pipe mm 50-110 75-250
    model Extruder SJ63 / 33 + SJ65 / 33 kanggo HDPE SJSZ65 / 132 kanggo pvc SJ65 / 33 + SJ75 / 33 kanggo HDPE SJSZ80 / 156 kanggo pvc

  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!