Plastik mesin sheet mesin tambahan kanggo PP mesin sheet profil kothong - China Qingdao Hegu Kayu-plastik

Plastik mesin sheet mesin tambahan kanggo PP profil kothong mesin sheet

Short Description:

Fitur: 1. efficiency High siji meneng extruder. 2. Bisa gawé pp pc kothong Papan / sheet. 3. kekandelan punika saking 2mm kanggo 20mm, jembaré saka 800mm kanggo ...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    fitur:

    1. efficiency High siji meneng extruder.

    2. Bisa gawé pp pc kothong Papan / sheet.

    3. kekandelan punika saking 2mm kanggo 20mm, jembaré saka 800mm kanggo 2000mm.

    4. Iki sheet / Papan biasane digunakake minangka construction, industri adornment lan ing.

    Machine Parts List:

    1, otomatis sistem dipakani garing

    2,120 / 33 ketutup siji meneng extruder

    3, Hydraulic layar exchanger (kanggo 120 extruder)

    PP kothong kothak layar pangisi

    4, pangukuran pump (kanggo 120 extruder)

    5, divider

    7, cetakan T-die

    PP kothong jamur sheet

    8, Vacuum Kalibrasi unit

    1

    9, Pisanan ngusungi-mati unit lan sisih mesin trimming

    pp mesin sheet kothong

    10, open Anneal

    co-extrusion pp kothong kothak nggawe plastik mesin (4) _ 副本

    haul-mati unit 11.Second

    co-extrusion pp kothong kothak nggawe plastik mesin (1) _ 副本

    12, film Protective unit panutup

    13, cutter melintang

    14, peralatan Transmission

    15, sistem kontrol Listrik


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!