mesin kayu Plastic WPC mesin profil PVC WPC - China Qingdao Hegu kayu-Plastik

mesin kayu Plastic WPC mesin profil PVC WPC

Short Description:

Product Description Product name: PVC doors and windows making machine PVC WPC profile machine for window and door profile PVC door frame productio...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    Description Product
    produk pvc Wpc  Wpc aplikasi 2
    jeneng produk: 
    Lawang PVC lan windows nggawe mesin 
    PVC WPC mesin profil kanggo jendhela lan profil lawang 
    line PVC pigura lawang produksi 
    baris WPC profil lawang extrusion 
    PVC mesin profil 
    PVC langit-langit mesin panel 
    WPC PVC jendhela lan lawang mesin profil extrusion
     WPC PROFIL nggawe MESIN (1) WPC PROFIL nggawe MESIN (3) WPC PROFIL nggawe MESIN (4) 
    

    Description of lawang PVC lan windows nggawe mesin
    1, plasticPVC profil line extrusion wis spesialisasine ing prodhuksi profil plastik PVC kalebu lawang lan jendhela profil, piring hiasan, profil foaming cilik lan piring hiasan.
    2, PVC mesin profil migunakake wêdakakêna PVC minangka materi kanggo gawé macem-macem limo profil plastik kasebut minangka profil kanggo lawang lan jendhela, profil hiasan, etc.
    3, kanthi nyerep majeng teknologi saka luar negeri, perusahaan kita dikembangaké ing plastik gedhe line profil extrusion, kang dilengkapi karo conical extruder pindho meneng, lan iku kagungan kaluwihan saka automation dhuwur degree, stabil kinerja, output dhuwur lan efficiency, etc.
    4, Yen pangowahan meneng lan jamur tartamtu, mesin profil PVC langsung bisa ngapus foaming profil, lan efek luwih apik tinimbang sing saka siji-meneng.
    5, PVC profile extrusion line is optimally designed by referring to the latest overseas technology, it bears the features of even plasticization, low cutting rate, high output, and long lifespan, etc. And it composes conical double-screw extruder, vacuum sizing platform, tractor, cutting and film coating machine and material stirring bracket,etc.
    6, The PVC profile machine is run by alternating current frequency controller or direct current controllable silicon. The temperature controlling instrument is introduced from abroad. In addition, the vacuum pump and traction engine of the auxiliary machines are quality products which can be maintained easily
    7, Kanggo cocog karo cetakan beda, ing platform wangun-mbenakake 4 m, 6 m, 8 m utawa 11 m, lan sapiturute bisa milih patut. Mesin utama karo podo pindho meneng iku utamané cocok kanggo dhuwur-kacepetan extrusion saka macem-macem jinis profil.
    macem-macem model

     

    model SJSZ-51 SJSZ-65A SJSZ-80 SJSZ-92
    Total Power (kw) 25 64 115 168
    profil Max karo (mm) 200mm 400mm 900mm 1500
    produk riwayat truk listrik, baris house deractive, profil cilik jendhela lan profil lawang, panel, panel panel lawang, panel Furnitur panel lawang, panel Furnitur

     


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!