mesin kayu Plastic WPC mesin kayu miller - China Qingdao Hegu kayu-Plastik

mesin kayu Plastic WPC mesin kayu miller

Short Description:

  Introduction of wood milling machine       Adopting the new domestic technique and production process, the milling machine is composed o...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

     

    Pambuka kayu mesin panggilingan

     

     mesin milling

     

    Ngadopsi technique lan produksi proses domestik anyar, mesin panggilingan dumadi saka piranti ngremekake coarse, piranti crushing nggoleki lan pembuangan. Mesin awak karo loro lapisan adopts cooling circulation banyu lan iku materi anyar kanggo swara-bukti lan misi panas ing kamar, supaya mesin dianggo ing swara kurang lan nonlibration. Kanthi fitur saka katon nggoleki, kinerja awet, lan ourput dhuwur sing 50% luwih saka siji tradisional, iki jenis mesin panggilingan iku tanduran bejat anjog ing China ing saiki.

     

    Material cocok kanggo Kayu Miller Kayu Powder Machine: kayu chiipped, kang dipercoyo, sawdust, husk beras, kulit gandum lan tanduran serat liyane

     

     mesin milling kayu

     

    Main Technical paramèter

     

     

     

    model JFS-56-36 JFS-56-40 JFS-56-50 JFS-60-50 JFS-60-60 JFS-120-43 
    Material sawdust asahan kayu tetedan beras  etc.    
    persentasi banyu <= 10% <= 10% <= 10% <= 10% <= 10% <= 10%
    fineness Product over20uf          
    Output (kg / jam) 200-300 250-350 300-450 300-700 500-800 400-500
    Total daya (kw) 19,5 37 55 75 90 110
    area Machine landing (M2) 40 50 70 82 95 105



  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!