Kayu Engineering WPC mesin plastik kayu mesin - China Qingdao Hegu kayu-Plastik

Kayu Engineering WPC kayu mesin mesin plastik

Short Description:

Product Description   Description of WPC products. Description of wpc products: 1, New product: The wood-plastic is a new kind of synthetic material t...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    Description Product
    produk Wpc produk pvc Wpc aplikasi Wpc aplikasi Wpc 3 

    Description produk WPC.

    Description produk Wpc:
    1, produk anyar: The kayu-plastik jenis anyar materi tiron liwat proses mixing, exruding, Calibrating, hualing mati lan nglereni,
    2, Material: migunakake PVC, PP, resin PE utawa plastik ulang lan serat tetanduran (bubuk kayu, mrambut, kang dipercoyo lan sapiturute) minangka bahan.
    3, Kaluwihan: Iki jenis kayu-plastik sing ora mung banget padha karo kayu alam ing katon lan aran, nanging uga duwe ciri padha kayu excisable, planeable, sawable, genggeman unmatched, tingkat bibulous kurang, resistance Kelembapan apik, mothproof , resistance mildew, resistance apik kanggo asam lan alkali, anti-karat, lan wis fitur saka resistance geni. Produk non-beracun, non-Heh, lan nyimpen-energied-loropaken lingkungan, tanpa formaldehida, bensin lan amonia lan bahan kimia mbebayani liyane.
    4, Aplikasi: produk kayu-plastik sing digunakake digunakake ing lantai ruangan, cedhak construction banyu, loteng, arsitektur malang, kursi lan bangku, pager, lawang interior lan windows, Furnitur, etc.

    WPC machinery profil / WPC mesin extruder / kayu mesin gabungan plastik

    WPC mesin komposisi plastik kayu kalebu mixer,

    kayu miller, WPC granulator, baris WPC profil extrusion,

    mesin sanding, brushing mesin, mesin embossing,

    WPC conical extruders pindho meneng,

    WPC decking mesin produksi baris.

    WPC mesin / kayu plastik mesin gabungan / Wpc panel extrusion line

    line produksi WPC karo conical pindho meneng extruder

    kayu mesin gabungan plastik / Engineering Machine kayu WPC

    WPC PROFIL nggawe MESIN (1) WPC PROFIL nggawe MESIN (3) WPC PROFIL nggawe MESIN (4) WPC PROFIL nggawe MESIN (5)

    aliran produksi plastik kayu mesin WPC decking

    1, Nyiyapake materi:

    kayu bubuk materi: bubuk kayu 80-100mesh, iku bisa digawe saka sawdust kayu, husk beras, kang dipercoyo beras, husk gandum lan kang dipercoyo, katun Staw lan wastage tetanèn. mesin perlu punika kayu ngremekake lan Pulverizer mesin
    bahan plastik: ulang PP / PE plastik lan sawise ngumbah ngremekake menyang flakes. mesin perlu punika ngumbah plastik lan baris crushing.

    aliran produksi Wpc pvc

    2, WPC materi sing nyawiji lan granulating

    Nyawiji: sijine kabeh materi menyang mesin nyawiji, kayata PP / PE flakes ulang, wêdakakêna kayu, kimia aditif
    Granulating: iku penting kanggo nggunakake mesin granulating kualitas dhuwur kanggo nggawe WPC granules, sistem Kelembapan exhuasting perlu kanggo proses granulating.

    SRL-Z seri mixer vertikal  pvc panas Motong mesin granulating

    3, produk WPC perawatan extrusion-ngecor-lumahing

    Extrusion lan ngecor: conical extruder pindho meneng Kita iki khusus sing dirancang kanggo produk WPC kualitas dhuwur extrusion, iku bisa nggawe materi WPC kanthi campuran lan ilang lan seragam, nglengkapi karo jamur apik deisgned lan kalibrasi, piranti nglereni online, mesin Kayu profil WPC plastik kita bisa nggawe produk WPC apik, kayata prodfiles decking, profil Taman, profil dhingklik, profil pergoza, profil sistem mangetan.
    Lumahing perawatan: sanding, brushing lan proses embossing bisa nggawe produk WPC karo alam gandum kayu kang wis apik ditampa dening pelanggan.

    mesin napping rerumput mesin engraving CNC
    A campuran kayu alam lan serat plastik formulir campuran kayu-plastik. Iki mbiyantu ngurangi bobot sakabèhé saka kendaraan, lan ing siji, iku nambah efficiency bahan bakar. Kayu campuran plastik sing kurang-diregani lan Eco-loropaken sulih kanggo plastik lan baja komponen ing aplikasi construction. Empu, dikarepake sing terus saya akeh ing pasar.
    Ing campuran kayu-plastik pasar kapérang dening jinis: Poliethelin (PE), polypropylene (PP), polyvinyl chloride (PVC) lan liya-liyane. Poliethelin adhedhasar campuran plastik kayu dominasi industri. Bangunan & construction produk babagan dianggep dadi konsumen paling gedhé Poliethelin lan polyvinyl chloride campuran kayu-plastik. Automotive komponen babagan rawuh ing sabanjure ngendi campuran kayu-plastik sing dinggo nggawe komponen automotive entheng
    Adhedhasar aplikasi sing, pasar iki wis kapérang dados bangunan & construction produk, decking, anggar, industri & konsumen barang, komponen automotive, lan wong. Antarane iki, bangunan lan construction babagan muncul minangka sing paling gedhé ing pasar campuran kayu-plastik global.


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!