mesin Papan mesin WPC kayu Plastic WPC - China Qingdao Hegu kayu-Plastik

mesin kayu Plastic WPC mesin Papan WPC

Short Description:

Product name: WPC board machine   WPC foam board production line WPC board extrusion line for making furniture board wpc foam board extrusion line Three la...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    jeneng produk: mesin Papan WPC
      WPC line produksi Papan umpluk

    line Papan WPC extrusion kanggo nggawe Papan Furnitur

    Wpc umpluk line Papan extrusion

    Telung lapisan line WPC umpluk Papan co-extrusion

    PVC umpluk Papan nggawe mesin

    mesin WPC kanggo WPC PVC line produksi Papan umpluk

    mesin Papan PVC WPC

    WPC gambaran mesin Papan
     
    item
    Description
    ukuran Product
    1220mm jembaré, dawa bisa Cut ing sembarang dawa
    kekandelan Product
    3-30mm (ABA telung lapisan, B wis foamed lapisan, A lapisan unfoaming)
    aplikasi Product
    Furniture Papan, kabinèt pawon, construction formwork
    Kapadhetan
    0.45-0.8ton / m3
    materi mentahan
    PVC + kayu + CaCO3 + kimia aditif
    lumahing finishing
    Laminating, stamping panas, Printing, lukisan

    machine pictures

    1, SJMS80 / 156 utawa SJMS80 / 173 conical pindho meneng extruder kanggo mesin Papan umpluk WPC

    Papan umpluk extruder Wpc

    2, sistem kontrol Listrik kanggo mesin WPC umpluk Papan

    Wpc umpluk Papan cabint electrical

    3, sirah die lan jamur kanggo mesin Papan umpluk WPC: jembaré 1220mm, kekandelan 3-40mm

    WPC Papan umpluk machine-jamur

    4, calibrators kanggo WPC Papan umpluk machine: cooling banyu calibrators, 5 set,

    WPC Papan umpluk machine-calibrator

    5, cooling stacker kanggo mesin Papan umpluk WPC: dawa 5 meter,

    kita bisa desain karo piranti embossing online, lan karo nutupi film pangayoman online

    mesin Papan umpluk WPC (3)

    WPC umpluk Papan mesin-online embossing

    WPC Papan umpluk film mesin-pangayoman

    5, jarak mati mesin kanggo mesin WPC umpluk Papan: 10 pasangan penggulung karet

    mesin Papan umpluk WPC (1)

    6, Cutting mati mesin kanggo mesin Papan umpluk WPC: nglereni pinggiran lan nglereni dawa, karo nglereni bledug sistem koleksi.

    WPC Papan umpluk dawa mesin nglereni

    Wpc Papan umpluk machine-pinggiran nglereni

    7, stacker Product kanggo mesin Papan umpluk WPC:

    WPC Papan umpluk machine-stacker

    Aplikasi kanggo Papan WPC umpluk: Furnitur, construction formwork, pawon kabinèt, lemari, panel pemisahan

    produk Papan umpluk Wpc 3

    produk Papan umpluk Wpc

     


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!