Kayu Engineering WPC mesin WPC decking co-extrusion line - China Qingdao Hegu kayu-Plastik

Kayu Engineering WPC mesin WPC decking co-extrusion line

Short Description:

Aplikasi Product Line Produksi Engineering Wood / PP / PE riwayat Extrusion Nggabungke teknologi Canadian majeng lan kahanan praktis domestik, kita ...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    Aplikasi Produk Plastik Wood / PP / PE riwayat Extrusion Line Produksi

    Nggabungke teknologi Canadian majeng lan kahanan praktis domestik, perusahaan kita  dikembangaké seri SJMS Plastic Wood / PP / riwayat PE Extrusion Line Produksi.

    The Plastic  Wood / PP / PE Line Produksi riwayat Extrusion wis diadopsi meneng dirancang khusus, laras, jamur lan pakaryan WPC unik lan rumus milai dening perusahaan kita.

    Extruder bisa cocog  karo mesin tambahan lan cetakan sampurna. Ing baris produksi kabèh iku saka otomatis  kontrol saka loading menyang discharging final. Mesin uga bisa diatur kanthi manual Wpc co-extrusion decking (1) Wpc co-extrusion decking (2) dhewe.

    Kanthi kaluwihan saka plastik apik, energi-konsumsi kurang, output dhuwur, kinerja banget, toleransi long, etc. Sampeyan bisa dilengkapi karo peralatan tambahan relatif, kayata platform kalibrasi vakum, ngusungi-mati mesin, nglereni mesin lan materi stacker.

    Kang utamané dipigunakaké kanggo extruding profil WPC hiasan ruangan, kayata mujur nengen gardening, mujur nengen ruangan, pallets, etc.

    Item / Model

    SJMS65 / 132

    SJMS51 / 105

    SJ90 * 25

    jinis Extruder

    Double meneng

    Double meneng

    meneng Single

    Meneng Diameter (mm)

    65

    51

    90

    L / D rasio

    22 (25)

    22 (25)

    25

    Extrusion Kapasitas (kg / jam)

    200-240

    100-150

    180-220

    SPESIFIKASI ing Plastic Kayu Profile Extrusion Line Produksi

    Extruder

    model Extruder

    ngawut-awut kembar conical

    SJ-90 * 25

    kapasitas extrusion

    Spring otomatis pakan

    180-220kg / jam

    kacepetan extrusion

    Base ing setelan ukuran

    10-25m / jam

    kontrol Listrik 

    sistem kontrol PLC

    SIEMENS S-700

    10.4 "diagnosa digital

    kacepetan DC biasa

    konektor

    suhu meter

    EUROTHERM

    SIEMENS

    OMRON

    Alexa Umum

    bobot mesin

    10 ~ 15tons

    1 40 kontaner '

    ukuran Machine sakabèhé 

    25m * 3M * 3M

    L * W * H

    Total nginstal-daya

    90 ~ 180kw

    380V 50Hz

     co-extrusion produksi online embrossing profil Wpc (15) co-extrusion produksi profil online embrossing Wpc (9) co-extrusion produksi online embrossing profil Wpc (23)

    Fitur utama ing WPC extruder kayu mesin plastik PE PP PVC kelompok gabungan gendheng lantai

    baris produksi extrusion profil

    1) struktur Japanese in jinis linear, gampang ing instalasi lan maintation. 

    2) Ngadopsi majeng misuwur donya komponen account ing bagean pneumatic, bagean elektrik lan bagean operasi. 

    3) suhu lenga meksa High ngontrol extrusion die. 

    4) Mlaku ing automatization dhuwur lan intellectualization, ora polusi. 

    5) Aplikasi Linker kanggo nyambung karo conveyor online, kang bisa langsung apik karo Isi mesin. 


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!