Kayu Engineering WPC mesin lawang mesin Wpc - China Qingdao Hegu kayu-Plastik

Kayu Engineering WPC mesin Wpc mesin lawang

Short Description:

Product Description WPC DOOR MAKING MACHINE,  PVC DOOR MAKING MACHINE WPC DOOR PANEL PRODUCTION LINE, PVC DOOR PANEL PRODUCTION LINE WPC DOOR BOARD M...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    Description Product

    WPC lawang nggawe MESIN, PVC lawang nggawe MESIN

    WPC lawang PANEL PRODUKSI LINE, PVC lawang PANEL PRODUKSI LINE
    WPC lawang BOARD nggawe MESIN, PVC lawang BOARD nggawe MESIN
    WPC PVC WINDOW lan lawang nggawe MESIN
    Wpc lawang 001 Wpc lawang 002 Wpc lawang 003Wpc lawang 004
    We kudu lengkap WPC PVC mesin lawang nggawe ing Simpenan pabrik kita saiki. kita kudu pengalaman sugih kanggo nyediakake project turnkey kanggo WPC lawang nggawe mesin kanggo dfifferent negara. yen kasengsem, kita uga bisa njupuk kanggo ngunjungi pabrik customer kita kang kanggo mriksa Processing kanggo nggawe lawang WPC lengkap saka mentahan materi kanggo produk final.
    ing WPC lawang nggawe mesin kalebu mesin minangka ngisor:
    1), WPC lawang line panel extrusion
    2), WPC lawang line pigura extrusion
    3), WPC lawang mesin perawatan lumahing panel: kayata mesin sanding, mesin engraving, mesin laminasi, mesin lukisan, mesin stamping panas
    4), WPC pigura lawang mesin perawatan lumahing: kayata mesin laminasi, mesin stamping panas, mesin lukisan.
    We are profesional kanggo project turnkey, yen kabutuhan sembarang, please aran gratis supaya kula ngerti.
    Aplikasi saka WPC lawang nggawe mesin
    WPC PVC lawang nggawe line mesin iki digunakake kanggo nggawe WPC lawang Panel saka PVC lan bubuk kayu, ing WPC panel kothong bisa digunakake salah siji utama lan njaba panel lawang, pemisahan, windowsill etc.it centralizes karakter loro plastik lan kayu, lan uga mantep butuh kayu, kayata -proof banyu, karat resisting, anti-moth, anti-tuwa, statis-free, lan semangat terbelakang.
    Baris produksi lawang WPC PVC iki ditrapake kanggo extruding suwine WPC / PVC lawang panel, clapboard 'Papan sikut. Suwene pindho extruder meneng, khusus digunakake kanggo extruding produk plastik kayu, kudu milih sesuai karo bagean panel, aplikasi, lan produk tartamtu gravitasi. Uga mesin tambahan cocog kayata vakum Calibrating platform, hauling mati mesin, nglereni mati mesin, materi reversing platform, etc. sing dilengkapi. Produk saka specification macem bisa diprodhuksi karo mati beda.

    Ing lawang WPC bisa uga digawe banget ayu

    Kayu mesin apa bisa digunakake kanggo proses WPC panel kothong menyang lawang WPC rampung, kayata mesin sanding, mesin engraving CNC, mesin laminating, mesin lukisan, sawise kabeh Processing, sampeyan bakal njaluk lawang WPC rampung minangka ngisor:
    Images rinci

    WPC line extrusion panel lawang kanggo WPC PVC lawang nggawe MESIN

    Ing baris WPC panel lawang extrusion kalebu bagéan ngisor:
    1, mesin sing nyawiji kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin: panas kacepetan dhuwur lan cooling nyawiji
    SRL-Z seri mixer vertikal
    2. pakan lan extruder kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin: conical pindho meneng extruder karo desain dhuwur kapasitas produksi WPC.
    conical pindho meneng extruder
    3, mati lan jamur kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin: sampeyan bisa ngganti jamur kanggo nggawe ukuran beda Panel lawang.
    4, mesin Calibrating kanggo WPC PVC lawang nggawe mesin: vakum lan cooling banyu kanggo produksi dhuwur kapasitas
    5, ngusungi mati mesin kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin: dhuwur daya ngusungi mati piranti khusus sing dirancang kanggo produksi lawang WPC.
    6, mesin nglereni kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin: pemotong kudu dirancang kanthi kualitas dhuwur saw.
    Sanding mesin kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin
    mesin sanding digunakake kanggo polishing ing WPC lawang surface.our sanding mesin kualitas dhuwur kanggo polishing apik, kita nyedhiyani designs beda sanding kanggo piranti requirements.dust nyedhot beda dilengkapi kanggo koleksi bledug sanding
    mesin napping rerumput

     CNC mesin engraving kanggo WPC PVC lawang nggawe mesin
     Kualitas otomatis mesin engraving CNC bisa nggawe desain ayu ing lawang WPC surface.andalso bisa nggawe bolongan kanggo kunci lawang orhingles.Professional dirancang lading kanggo material WPC khusus digawe miturut pengalaman kita kanggo Testing ing lawang WPC kanggo akeh kakehan.

    mesin engraving CNC

     Mesin laminasi kanggo WPC PVC nggawe lawang mesin
     Kanggo werna lumahing, sampeyan bisa duwe akeh opsi beda, kita bisa desain project lengkap miturut demands.such pasar minangka mesin vacuum laminasi, PUR mesin laminasi, mesin stamping panas, mesin lukisan.

    mesin laminating PUR

    layanan project Turnkey

    layanan project mesin turnkey nggawe lawang WPC PVC

    1, kita bakal nyedhiyani kabeh mesin kanggo produksi lengkap miturut syarat customer kang.
    2, kita bakal nyedhiyani layanan lengkap kanggo tata letak pabrik lan informations liyane kanggo customer kanggo mbangun pabrik.
    3, kita uga bisa nyedhiyani bahan baku kanggo customer yen perlu.
    4, kita bakal nyedhiyani layanan apik kanggo instalasi mesin lan trainning, nganti pelanggan bisa mbukak mesin lan nggawe stably produksi.
    5 Menawa njamin kualitas siji taun, kita bakal nyedhiyani layanan sawise-sell kanggo kabeh urip ing.
    6, sama long-term, kita tansah nyedhiyani kualitas apik, rega apik lan becik kanggo customer. kita Supplier profesional lan trustable kanggo proyèk turnkey. ayo padha bisnis Win-Win bebarengan.


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!