SHMS65 200-250kgs / h PP PE WPC granule nggawe mesin WPC granulator - China Qingdao Hegu Kayu-Plastik

SHMS65 200-250kgs / h PP PE WPC granule nggawe mesin WPC granulator

Short Description:

WPC granulator machine, WPC granulation machine, WPC granule making machine 1, PE and wood composition: 60% of wood with 30% of recycled PE 2, PP and wood...


  • Potongan: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 set saben sasi
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Layanan lan support

    Enquiry lan kontak

    Tags Product

    WPC mesin granulator, WPC mesin simbol, WPC granule nggawe mesin

    1, PE lan kayu komposisi: 60% saka kayu karo 30% saka ulang PE

    2, PP lan kayu komposisi: 60% saka kayu karo 30% saka ulang PP

    3, PVC lan komposisi kayu: 50% PVC karo kayu 30%

    Description Product WPC nggawe granule mesin WPC granulator

    mesin granulating Wpc pvc panas Motong mesin granulating

    mesin iki dumadi saka podo extruder twin-screw, sirah die granulate, granule mesin nglereni, online telung-bahan sistem nyediakke. Ing podo karo twin-screw adopts construction modul, karo kaluwihan kabeh pindah nutup lan kuwat poto-cleaning. tong minyak wis efek exhaust apik. Paduan loro-logam Bushing iku nyandhang-resistance lan karat-resistance. Mesin bisa dikombinasikaké bebas miturut karakteristik materi lan produksi proses, supaya iku saka digunakake digunakake. Die sirah digawe saka jamur baja kualitas, ing perawatan Chrome plating hard. Materi mlaku saluran cukup-mbagekke bisa njamin extrusion seragam saka granules tanpa pengaruh Teknologi. Struktur cooling telung dimensi unik lan anyar-jinis multi mode cooling niup kuat nggawe efek cooling luwih. Kejabi, mesin kanggo motong pas njamin lumahing malah lan Gamelan saka produk. Ing angger-angger frekuensi kacepetan meets syarat granulating beda. baris produksi iki wis fitur saka dhuwur efficiency produksi, kurang energi-konsumsi, etc, utamané ditrapake kanggo proses simbol WPC.

    Machine gambar WPC granule nggawe mesin WPC granulator

    1, Podo pindho meneng extruder kanggo WPC granulator: karo sistem Kelembapan exhuasting

    granulator kayu Engineering

    2, mati sirah kanggo WPC nggawe granule mesin WPC granulator: nglereni panas kukus sunction

    WPC mesin simbol line (1)

    3, piranti cooling kanggo WPC granule nggawe mesin WPC granulator: telung langkah cooling fan karo silo materi

    mesin granulating WPC mesin granulating WPC

    Final granules WPC digawe dening WPC nggawe granule mesin WPC granulator kita

    WPC granules nggawe mesin (1)

    Model kanggo WPC nggawe granule mesin WPC granulator:

     model kapasitas   Material daya utama  Extruder
    SHMS60 150-200kg / h  PP PE PVC lan komposisi kayu 37kw Podo karo pindho extruder meneng
    SHMS65 200-250 kg / h  PP PE lan komposisi kayu 55kw Podo karo pindho extruder meneng
    SHMS75 Luwih 300-350 kg / h   PP PE lan komposisi kayu 110 kw Podo karo pindho extruder meneng
    SHMS92 450-500 kg / h   PP PE lan komposisi kayu 132kw Podo karo pindho extruder meneng
    SJMS65 / 132 150-200 kg / h  PP PE PVC lan komposisi kayu 37 kw Conical pindho extruder meneng
    SJMS80 / 156 250-300 kg / h PP PE PVC lan komposisi kayu 75 kw Conical pindho extruder meneng
    SJMS92 / 188 400-500 kg / h PP PE PVC lan komposisi kayu 110 kw Conical pindho extruder meneng

     


  • Previous:
  • Next:

  • 1, SYARAT JAMINAN: 

    1.1 JAMINAN periode: 12 sasi, wiwite FIRST DAY OF mesin aktif ing Warehouse Customer

    1.2 bakul bakal Grant: Layanan lan spare parts, SERVICE FREE-OF-daya Saindering EQUIPMENT JAMINAN periode.

    1.3 SERVICE kekal:  bakul ngirim Nyedhiyani SERVICE kekal FOR THE GOODS SOLD, panuku PAY FOR Spare Parts NEEDED Sawisé 12MONTHS SYARAT JAMINAN.

    2, Ketentuan layang:

    2.1 layang KONDISI: FOB Qingdao PORT.

    2.2 layang Term: PRIME 60 WORKING HARI sawise panrimo PAYMENT Jagung, bakul kudu ngandhani panuku kanggo DO pengawasan. Bakul ngirim rampung PACKING OF GOODS lan siap kanggo pangiriman PRIME 15 WORKING HARI Sawisé bakul panrimo THE FULL PAYMENT.

    2.3 pangawasan LOADING : bakul kudu ngandhani panuku EXACTLING LOADING TIME, panuku bisa ngatur kanggo pangawasan LOADING.

    3, pengawasan: 

    Nalika MESIN rampung, bakul kudu ngandhani panuku TO DO pengawasan sadurunge pangiriman, bakul garansi PERFORMANCE apik saka ALL THE SOLD GOODS.THE bakul nggarap THE MATERIAL COST FOR THE MESIN pengawasan IN PABRIK bakul kang. Panuku ngirim teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan KARYA, UTAWA panuku bisa ngandel ANY PARTT katelu TO teka TO PABRIK bakul kang TO DO pengawasan karya.

    4, INSTALASI lan EQUIPMENT Commissioning: 

    Yen panuku Mbutuhake, bakul ngirim SEND Teknisi TEAM TO PABRIK panuku kang FOR INSTALASI lan Testing wutuh LINE.

    Yen kapentingan kanggo mesin kita, mangga kindly aran gratis kanggo hubungi kita:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telpon: 0086-13953226564
    TEL: 0086-532-82215318

    Address: Langkawi Lan South Side Of Langkawi Road, Jiaozhou City, Qingdao, China

  • Tampilan Online Chat!