Qingdao Hegu WPC mesin Co., LTD mangrupakeun perusahaan swasta gabungan-saham, nu geus devoting sorangan kana panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi rupa-rupa mesin palastik kai jeung produk, mangka salawasna nyieun inovasi sarta ngajaga up jeung kali.
Salaku salah sahiji manufactories domestik pangheubeulna ngamekarkeun WPC Tonjolan garis, parusahaan urang téh produsén profésional dina mesin kai-plastik di China.We geus angka nu gede ngarupakeun ahli senior na teknisi di WPC garis Tonjolan, molds, rumusna prosés jeung produk production.Accumulated pangalaman euyeub di wewengkon WPC garis Tonjolan, urang bisa nyadiakeun sagala jasa buleud jeung ngahurungkeun-konci proyék.

Tentang Kami
WhatsApp Online Chat!