1220mm PC pe PP lambar kerung pembuatan mesin - Cina Qingdao Hegu Kai-Plastik

1220mm PC pe PP lambar kerung pembuatan mesin

Pondok Description:

PC / pe / PP kerung Grid Lempeng Tonjolan Line, PP kerung lambar pembuatan mesin, PP kembar témbok lambar pembuatan mesin, PP kotak packing garis produksi, PP corrugatd s ...


  • Harga mesin: 100,000-150,000 USD FOB
  • Pangiriman Port: Qingdao Port, Cina
  • Extruder utama: SJ120 / 33
  • Co extruder: SJ65 / 33
  • Bahan produk: PP pe bahan PC
  • Lebar produk: 1220mm
  • Ketebalan produk: 2-8mm
  • Konsumsi kakuatan: 200KW
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    PC / pe / PP kerung Grid Lempeng Tonjolan Line, PP kerung lambar pembuatan mesin , PP kembar témbok lambar pembuatan mesin, PP kotak packing garis produksi, PP corrugatd lambar pembuatan mesin

    PP kerung lambar pembuatan mesin (12)

    usik garis produksi lambar PP Ieu nyadar produksi sinambung PC / pe / PP plat kerung grid, nu lumaku keur hiasan konstruksi, iklan collocation, sarta nois insulasi sahiji jalan raya ogé bungkusan. Pe / PP kerung grid plat mangrupa diganti idéal pikeun kotak keretas dina nyieun kotak bungkusan. Hal ieu dicirikeun ku beurat lampu, inténsitas tinggi, bendungan-buktina, sarta anti korosi. Lebar produk mangrupa 1220-2100 mm, sarta ketebalan nu mangrupa 2 mm-12 mm.

    PP mesin lambar kerung grid  

    Mesin gambar pikeun garis Tonjolan PP kerung lambar:

    1, Bahan Pergaulan silo pikeun PP lambar kerung pembuatan mesin: eta digunakeun pikeun Pergaulan bahan PP kalawan ngeusian masterbatch na warna masterbatch

    PP kerung lambar pembuatan mesin (6)
    2, Extruder pikeun PP lambar kerung pembuatan mesin: screw The dirancang husus na sistem ngadalikeun canggih mastikeun palatalization alus teuing, output tinggi na extruding stabil.

    lamun nasabah hoyong nganggo bahan recyle, urang ogé bisa digitus garis ko-Tonjolan pikeun nyieun ganda lapisan PP lambar kerung, lapisan jero tiasa make bahan PP didaur, sarta lapisan luhur tiasa make bahan PP anyar.

    PP kerung lambar pembuatan mesin (1) PP kerung lambar pembuatan mesin (11) PP kerung lambar pembuatan mesin (7)

    3, maot sirah na kapang pikeun PP kerung lambar pembuatan mesin:   urang tiasa digitus kapala paeh

    PP kerung lambar pembuatan mesin (9) PP kerung kapang lambar
    Layar changer pikeun PP lambar kerung pembuatan mesin  :changer layar Gancang ngeunaan sistem hidrolik ensures kursus pondok tina ngarobah layar. Ganda-posisi digabungkeun jeung struktur sealing husus ngajamin operasi stabil tina layar changer.
    Kapang: kapang adopts kualitas luhur baja alloy na alat throttling pikeun mastikeun malah tekanan tina influent feed dina biwir kapang, sarta aksi ogé diferensial nepi-handap sapotong garansi malah ketebalan tina piring.

    PP kerung grid layar changer
    Vakum calibrating tabel pikeun PP kerung lambar pembuatan mesin: pemanasan exchanging sarta sistem speed rusuh cooling di calibrating sistem séjén éféktif tur ordinarily kalawan sistem vakum, nu ensures calibrating precision. Sistim vakum composes dua subsistem bebas sarta tiap geus dilengkepan sababaraha garis vakum dibereskeun sirkulasi sahiji jenis tilu-titik. Samentara éta, unggal garis mawa Sistim régulasi vakum sarta sistem tampilan vakum anu sadar gelar vakum malah jeung stabil tina permukaan lempeng.

    PP kerung lambar pembuatan mesin (4)
    Traktor pikeun PP kerung lambar pembuatan mesin : Aya dua traktor. Hiji munggaran nyaeta kakuatan tinggi, rasio réduksi tinggi, tipe multi roller, ogé operasi-speed low, traction tinggi na téh bisa narik piring nepi ti méja calibrating merata sarta sinkron. The sadetik dirancang pikeun miceun stress, sarta sajaba eta dilengkepan alat ujung-motong pikeun mastikeun lebar valid tur cut lemes tina edges.

    pp mesin lambar usik
    Setrés remover pikeun PP lambar kerung pembuatan mesin : The canggih aréa badag mode pemanasan conductive bisa éféktif nyabut stress tina piring sarta salajengna ningkatkeun plainness tina piring.

    PP kerung lambar pembuatan mesin (5)
    Mesin motong pikeun PP lambar kerung pembuatan mesin: akurat panjang-dibereskeun motong instan tur otomatis up-handap Sistim discharging digabungkeun jeung baja alloy agul seukeut sadar kualitas luhur motong.

    PP kerung lambar pembuatan mesin (2)

    produk ahir tur aplikasi anu dijieun ku PP kerung lambar pembuatan mesin:

    PP mesin lambar usik (23) PP mesin lambar usik (1)PP lambar usik

    PP mesin lambar usik (30) PP mesin lambar usik (9)

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!