X1

Tentang Kami

Qingdao Hegu WPC mesin Co., LTD mangrupakeun perusahaan swasta gabungan-saham, nu geus devoting sorangan kana panalungtikan, ngembangkeun jeung produc-tion rupa mesin palastik kai sarta prod-ucts, mangka salawasna nyieun inovasi sarta keepi-Ng up kalawan jaman.

Salaku salah sahiji manufactories domestik pangheubeulna ngamekarkeun WPC Tonjolan garis, parusahaan urang téh produsén profésional dina mesin kai-plastik di China.We geus angka nu gede ngarupakeun ahli senior na teknisi di WPC garis Tonjolan, molds, rumusna prosés jeung produk produ-ction .Accumulated pangalaman euyeub di wewengkon WPC garis Tonjolan, urang bisa nyadiakeun sagala jasa buleud jeung ngahurungkeun-konci proyék.

parusahaan urang geus diwangun nepi partnerships kalawan m-naon lembaga domestik jeung ilmiah organiz-ations nu geus kalibet dina WPC machi-nery, sarta geus jadi panalungtikan ilmiah

prakték yayasan pikeun Sakola Bahan Élmu sarta Téknik of Shandong Universitas Kehutanan, jeung Propinsi Key Lab of biologis Bahan Élmu jeung Téhnologi. Sagedengeun ti eta, produk urang geus dimekarkeun pasar a sakuliah nagara jeung malah ngahontal Singapura, Rusia, M-alaysia, Indonesia, Italia, Taiwan, jsb, unggul Kinérja alus ti nasabah imah jeung di mancanagara.

parusahaan urang geus lulus sertifikasi Sistim ISO9001-2000 kualitas, sarta dilaksanakeun produksi dina Luyu ketat ku sertifikasi Sistim kualitas pikeun mastikeun kualitas produk.

Pursuing sumanget perusahaan tina "integritas, objektivitas, inovasi, ngembangkeun", adhering kana Tujuan bisnis tina "keur dumasar kana kajujuran jeung ach-ieve win-to-meunang" jeung layanan pamanggih "ngalayanan nu pamakéna jantung sarta jiwa" ; dimaksudkeun dina "forging brand ngarah tina domestik WPC ext-rusion garis", Corporation kami geus siap nyadiakeun produk kalawan fitur sahiji téhnik canggih, kinerja stabil, husus manufac-tory, luhur-ranking kualitas, kana nyieun nilai keur konsumén , sarta ngamekarkeun ogé sukses jeung konsumén babarengan.

Urang nyadiakeun runtuyan WPC garis Tonjolan pikeun produk utama customer.Our ngawengku: mesin kai panggilingan, WPC plat ipis garis Tonjolan, WPC thi-ck plat garis Tonjolan, WPC garis decking Tonjolan, kai sarta granulating palastik mesin, sajajar jeung kerucut kembar-screw Tonjolan mesin granulating, PVC / WPC foamed ipis plat garis Tonjolan, PVC / WPC kulit foamed plat Tonjolan garis, PVC / pe / PP kai-plastik garis profil Tonjolan, sarta equipments bantu lianna.

mesin kami aya dina kualitas alus tur rupa-rupa. Naon rék kami bisa!

budaya parusahaan

Qingdao Hegu WPC mesin Co., LTD nyaeta nyadiakeun layanan leuwih komprehensif sarta efisien keur nasabah kalawan sumanget perusahaan jeung ladenan ikhlas. Urang baris tetep forging payun, sarta kami bakal nyieun nilai pikeun konsumén urang, meunang kasempetan pikeun pagawé kami, sarta nyieun merek industri keur kaperluan contributing ka masarakat.

862f2a6b

Jieun nilai pikeun konsumén, meunang kasempetan pikeun
pagawé nyieun kontribusina keur masarakat;

81aeb9af

disposition Concentric, realistis tur inovatif;

d6d7aac4

jasa ati, mun bener ikhlas;

bb27864b

Customer-centric, kualitas salamet;
Ngawula ka salaku dasar, Juara pikeun ngembangkeun;

ngahargaan parusahaan


WhatsApp Online Chat!