X

Taros Kami

QINGDAO HEGU kai-plastik mesin CO., LTD

alamat

Jawa barat Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

telepon

Telepon: 0086-13953226564
Tel: 0086-532-82215318

Whatsapp

+8613953226564

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!