pipe Corrugated mesin pe karbon spiral pipe pembuatan mesin - Cina Qingdao Hegu Kai-Plastik

Corrugated mesin pipe pe karbon spiral pipe pembuatan mesin

Pondok Description:

Specifications   1.get CE  2.high speed and high quality  3.longlife and service PE Carbon Spiral Pipe Making Machine  This production line is mainly u...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    spésifikasi

    Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin 3 Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin 6 
    1.get CE 
    2.high speed na kualitas luhur 
    3.longlife sarta jasa

    Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin

    Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin 2 Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin 5 Pe Karbon spiral pipe Nyieun Mesin 4

     Garis produksi ieu utamana dipaké pikeun ngahasilkeun pipa spiral pe nu sakitu legana dipake salaku mayungan sleeves of optik atawa kabel listrik, sarta aranjeunna beuki dipaké dina widang listrik, Telecom, kagiatan pos, constructions jalan express, port, jsb pipa ieu dicirikeun ku inténsitas tinggi na tenancy, résistansi erosi, bentukna tetep na angkot nu panggampangna tur palaksanaan, jsb Éta bisa diolah tur ngagulung kana pipa panjang jeung sagala rupa radian. Owing kana kaunggulan ieu sipatna kawentar kalawan klien aktipitas loba widang.
    Fitur tina garis produksi:
    1. dedicated single-screw extruder ieu utamana dipaké pikeun ngahasilkeun produk polyolefin, jeung husus tipe misahkeun campuran-lebur screw mibanda fitur of-speed tinggi Tonjolan na plasticization, jsb
    2. sirah pipe paeh dirancang di baku, sarta jalur ngalir lumrah ensures smoothness tina tembok di jero sarta luar pipa nu. Jalan assembling kapala paeh dirancang nurutkeun sarat anu klien urang, nu ngaheéat teuing kamar.
    3. Boh dirancang ilmiah spiral tambaga sizing malapah jeung alat inhaling vakum kuat nyumbang kana Tonjolan tinggi tina pipa.
    4. tank The dijieunna tina stainless steel, sarta controller otomatis dipaké pikeun ngadalikeun tingkat cair. The nozzle nyemprot aneh brings ngeunaan cooling éféktif jeung motor ensures gerakan longitudinal na adjustment tilu diménsi dina watesan arah tina luhur, ka handap, ka kénca sarta katuhu. 
    5. The husus sizing jeung cooling mode ngaktipkeun garis produksi ngahasilkeun pipa anu rentang diaméter ti 25mm mun 200mm, di hiji laju 0.8to 1,5 méter per menit.

    Utama parameter téhnik

    Parameter \ Modél

    SJ-65B

    SJ-90B

    Panjangna dia. babandingan 30: 1 30: 1
    Dihasilkeun rentang pipe 25-100 75-200
    kakuatan produksi (kg / h) 20-60 50-100
    speed produksi (m / mnt) 0.8-1.5 0.8-1.5
    kakuatan kotor (kw) 32,7 50,2

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!