Corrugated mesin pipe speed tinggi mesin pipe corrugated - Cina Qingdao Hegu Kai-Plastik

Corrugated mesin pipe speed tinggi mesin pipe corrugated

Pondok Description:

bahan baku: PP / pe / PVC / Eva / Pa Aplikasi: otomatis kawat abah Electric thread-ngalirkeun pipe Circuit sahiji alat mesin pipe palindung tina lampu pipe of ai ...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Bahan baku:  PP / pe / PVC / Eva / Pa
    Aplikasi:
    otomatis kawat abah
    Electric thread-ngalirkeun pipe
    Circuit sahiji alat mesin
    pipe palindung tina lampu
    pipe of conditioner hawa
    pipe tina mesin cuci
    pipe Médis
    pipe Hookah
    Lavatory pipe
    prosés Produksi:
    bastian-Tunggal screw extruder-maot-ngabentuk tank molds-Cai pilihan-haul dipareuman jeung cutter (pilihan) -Double kerja-stasiun winder
    parameter téhnik:

    diaméterna pipe 4.5-13 8-58
    modél mesin SJ45 SJ65
    Extruder LD 30: 1 30: 1
    kapasitas produksina (kg / h) 20 60-80
    kakuatan Extruder motor (kw) 7,5 18,5
    Ngabentuk mesin motor (kw) 1.1 4
    Kuantitas pasang kapang 63 72
    gaya cooling Vakum sarta niupan cooling cai
    speed produksi 1-20 20-25
    Pangukuran cara pulsa cacah pulsa cacah
    cara Coiling Otomatis mesin pungkal Otomatis mesin pungkal

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!