Corrugated mesin pipe PP wrapping kawat baja mesin pipe corrugated - Cina Qingdao Hegu Kai-Plastik

Corrugated mesin pipe PP wrapping kawat baja mesin pipe corrugated

Pondok Description:

Ngolah karajinan: palastik pipe kawat extruder-baja ngabentuk roller (kalawan hiji set kawat roller baja) - stacker nu diwangun ku garis mesin Th ...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Ngolah karajinan:

    pipe kawat palastik extruder-baja ngabentuk roller (kalawan hiji set kawat baja roller) - stacker nu

    Diwangun ku garis mesin

    Mesin extruder, modél: SJ50

    mesin pipe corrugated

    pipe plastik sarta kawat baja Ngabentuk:

    IMG_20180619_162812

    ngabentuk mesin

    mesin pipe corrugated (16)

    Winder

    mesin pipe corrugated

    Produk ahir: corrugated fléksibel extension pipe kalayan kawat baja jero

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!