Corrugated mesin pipe HDPE / PVC mesin témbok ganda corrugated pipe - Cina Qingdao Hegu Kai-Plastik

Corrugated mesin pipe HDPE / PVC ganda témbok pipe corrugated mesin

Pondok Description:

Bahan: HDPE / PVC Aplikasi: gaganti proses Produksi pipa na pipe beusi beton: Loader- extruder-maot-Ngabentuk molds-cutte ...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Bahan: HDPE / PVC
    Aplikasi:tinimbang pipe sarta pipa beusi beton
    prosés Produksi:
    Loader- extruder-maot-Ngabentuk molds-cutter (pilihan) stasiun kerja -Double winder (pilihan) -stacker (pilihan)

    Sistim cooling alus

    dwc mesin pipe cooling sirah paeh corrugated pipe line_ produksi 副本 dwc pipe machie extruder mesin pipe dwc clamping panel baja pipe corrugated mesin citakan
    parameter téhnik:

    HDPE 40-160mm
    model SJSBWG-110 SJBWG-160
    diaméterna pipe 40-110 75-160
    extruder SJ63 / 33 + SJ65 / 33 SJ65 / 33 + SJ90 / 33
    Kuantitas kapang blok 72 72
    ngabentuk paeh Co Tonjolan paeh
    HDPE na PVC
    model SBWG-110 SBWG-250
    diaméterna pipe mm 50-110 75-250
    modél Extruder SJ63 / 33 + SJ65 / 33 pikeun HDPE SJSZ65 / 132 pikeun PVC SJ65 / 33 + SJ75 / 33 pikeun HDPE SJSZ80 / 156 pikeun PVC

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!