Palastik mesin daur ulang PPpe cuci crushing drying garis - Cina Qingdao Hegu Kai-plastik

Palastik mesin daur ulang PPpe cuci crushing garis drying

Pondok Description:

PP PE washing/crushing/drying line General information 1) Capacity: 300-400kg/h 2) Voltage required: 380V 50HZ 3P or as per client’s requests 3) Machine pla...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    PP pe cuci / crushing / garis drying

    mesin daur ulang palastik

    Inpormasi umum

    1) Kamampuh: 300-400kg / h

    2) tegangan diperlukeun: 380V 50HZ 3P atanapi sakumaha per requests klien urang

    3) warna Mesin plat: Méi sakumaha per requests klien urang

     daftar mesin sarta harga total

    No

    mesin Ngaran

    Qty

      sabuk conveyer 1set
      Crusher kalawan cai 1 set
      screw conveyer 1 set
      gesekan washer 1 set
      Floating tank cuci 1 set
      screw conveyer 1 set
      mesin Dewatering 1 set
      silo 2 set
      panel listrik 1 set

     Perkenalan ringkes

       HGMS mesin beberesih runtuyan plastik geus dirancang pikeun ngabersihan palastik didaur anyaman karung sareng plastik pilem tegalan, mesin kasebut loba dipaké pikeun PP, pe, beberesih pepet palastik jeung beberesih botol plastik, ngembang dina dasar téhnologi canggih, mesin ngabogaan Kauntungannana stabil kinerja, output tinggi, efisiensi tanaga, aréa lanté leutik sarta penampilan alus, Urang bisa ngahasilkeun mesin nurutkeun sarat klien.

    perenah gambar

    perenah gambar


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!