Palastik mesin daur ulang PVC panas cut granulating garis produksi - Cina Qingdao Hegu Kai-plastik

Palastik mesin daur ulang PVC garis produksi panas cut granulating

Pondok Description:

Perkenalan ringkes Jeung desain béda tina screw, mesin ieu bisa dilarapkeun ka granulate bahan didaur of PVC kaku, PVC lemes sareng wast PVC.In nu ...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Perkenalan ringkes

    PVC panas cut mesin granulating

    Kalawan desain béda tina screw, mesin ieu bisa dilarapkeun ka granulate bahan didaur of PVC kaku, PVC lemes sareng wast PVC.In produksi, mesin ngagunakeun kuat-angin niupan nepikeun materi, wadah panyimpenan stainless steel bisa disaluyukeun , sarta mesin bisa extrude stably kalayan kecepatan luhur pikeun lila.

    Téhnik Main parameter

    barang SJSZ-51/105 SJSZ-65/132 SJSZ-80/156
    diaméterna screw 51/105 65/132 80/156
    Screw L / D 22: 1 22: 1 22: 1
    Ukuran Granulating (mm) 3 * 3 3 * 3 3 * 3
    Max.capacity 80-120 200-250 300-400
    dahar bahan & jalan cooling conveying hawa, cooling hawa

    Aplikasi produk ngadaur mulang Plastik Pelletizing PVC Granulator Tonjolan Mesin

    The palastik PVC panas cut pelletizing didaur mesin granulator Tonjolan kalawan desain béda tina screw, mesin ieu dijieun ku Qingdao Tongsan Plastik mesin Company bisa dilarapkeun ka granulate bahan didaur of PVC kaku, PVC lemes sareng limbah PVC. Bisa jadi stopless dina kursus produksi. It uses konversi pneumatic jeung niupan kuat-angin. Dina waktu nu sarua bisa ngaluyukeun wadahna gudang stainless steel sarta bisa ngajalankeun dina kecepatan luhur pikeun lila bari extrude stably. Diantara sistem mesin prilling, parusahaan urang geus ngembangkeun ieu mesin granulating film runtah didaur. Produksi mesin ieu cukup luhur. Kituna, ieu parabot dipikabutuh pikeun manufaturers pilem.

    Fitur utama dina daur ulang Plastik Pelletizing PVC Granulator Tonjolan Mesin

    1) paralel kembar-screw pelletizing adopts konstruksi modular, kalawan kaunggulan sadaya gear-nutup sarta kuat timer beberesih. 
    2) laras granulating miboga éfék knalpot alus. The alloy bi-logam bushing nyaéta perang-lalawanan jeung korosi-lalawanan. 
    3) mesin bisa digabungkeun bébas nurutkeun karakteristik bahan jeung proses produksi, jadi eta geus loba ngagunakeun. 
    4) sirah Granulating paeh dijieun tina kapang baja kualitas luhur, dina perlakuan Chrome plating teuas. Bahan ngajalankeun channel lumrah-disebarkeun bisa mastikeun Tonjolan seragam tina granules tanpa pangaruh silih. 
    5) Struktur cooling tilu diménsi unik sarta anyar-tipe multi mode cooling blower kuat nyieun pangaruh cooling hadé. 
    6) Di sagigireun, anu pelletizer cutter tepat ensures beungeut malah jeung lemes tina produk. Perda frékuénsi speed meets sarat bahan granulating béda. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!