Palastik mesin lambar mesin bantu pikeun PP mesin lambar profil kerung - Cina Qingdao Hegu Kai-plastik

Palastik mesin lambar mesin bantu pikeun PP profil kerung mesin lambar

Pondok Description:

Fitur: 1. efisiensi High tunggal screw extruder. 2. Ieu bisa ngahasilkeun pp pc kerung dewan / lambar. 3. ketebalan ieu ti 2mm mun 20mm, lebar nya ti 800mm mun ...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Fitur:

    1. efisiensi High tunggal screw extruder.

    2. Ieu bisa ngahasilkeun pp pc kerung dewan / lambar.

    3. ketebalan ieu ti 2mm mun 20mm, lebar nya ti 800mm mun 2000mm.

    4. Ieu lambaran / dewan anu lolobana dipaké salaku konstruksi, industri adornment jeung saterusna.

    Mesin Bagian Daptar:

    1, otomatis Sistim dahar garing

    2,120 / 33 Vented tunggal screw extruder

    3, hidrolik layar exchanger (pikeun 120 extruder)

    PP kerung grid layar changer

    4, Pangukuran pompa (pikeun 120 extruder)

    5, divider

    7, molds T-paeh

    PP kerung kapang lambar

    8, vakum Calibration Unit

    1

    9 Kahiji haul-off Unit sarta Sisi mesin trimming

    pp mesin lambar usik

    10, oven Anneal

    ko-Tonjolan pp kerung grid pembuatan plastik mesin (4) _ 副本

    haul-off Unit 11.Second

    ko-Tonjolan pp kerung grid pembuatan plastik mesin (1) _ 副本

    12, pilem palindung Unit nutupan

    13 cutter Transverse

    14, alat-alat transmisi

    15, sistem kontrol Eléktro


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!