mesin kai Plastik WPC mesin profil PVC WPC - Cina Qingdao Hegu kai-Plastik

mesin kai Plastik WPC mesin profil PVC WPC

Pondok Description:

Product Description Product name: PVC doors and windows making machine PVC WPC profile machine for window and door profile PVC door frame productio...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Panjelasan Produk
    produk PVC wpc  wpc aplikasi 2
    Ngaran Produk: 
    Lawang PVC na jandéla nyieun mesin 
    PVC WPC mesin profil keur jandela sarta profil panto 
    garis PVC pigura panto produksi 
    garis WPC profil panto Tonjolan 
    PVC mesin profil 
    PVC siling mesin panel 
    WPC PVC jandela jeung panto mesin profil Tonjolan
     WPC profil nyieun mesin (1) WPC profil nyieun mesin (3) WPC profil nyieun mesin (4) 
    

    Pedaran lawang PVC na jandéla nyieun mesin
    1, plasticPVC propil garis Tonjolan ieu specializing dina ngahasilkeun propil palastik PVC kaasup panto na jandéla propil, piring hiasan, propil foaming leutik na pelat hiasan.
    2, PVC mesin profil migunakeun bubuk PVC salaku bahan pikeun ngahasilkeun rupa sorts tina propil palastik disebutkeun salaku propil pikeun lawang na jandéla, propil hiasan, jeung sajabana
    3, ku cara nyerep téhnologi canggih ti luar nagari, parusahaan urang mekarkeun plastik ageung garis profil Tonjolan, nu geus dilengkepan kerucut extruder ganda-screw, sarta eta mibanda kaunggulan automation tinggi gelar, kinerja stabil, output tinggi na efisiensi, jsb
    4, Mun robah screw jeung kapang tangtu, éta mesin profil PVC langsung bisa extrude foaming propil, sarta pangaruh kasebut leuwih hadé ti nu ti single-screw.
    5, PVC profile extrusion line is optimally designed by referring to the latest overseas technology, it bears the features of even plasticization, low cutting rate, high output, and long lifespan, etc. And it composes conical double-screw extruder, vacuum sizing platform, tractor, cutting and film coating machine and material stirring bracket,etc.
    6, The PVC profile machine is run by alternating current frequency controller or direct current controllable silicon. The temperature controlling instrument is introduced from abroad. In addition, the vacuum pump and traction engine of the auxiliary machines are quality products which can be maintained easily
    7, Ka cocog kalayan molds béda, platform bentuk-ngaropéa tina 4 m, 6 m, 8 m atawa 11 m, jeung sajabana bisa dipilih sasuai. Mesin utama kalawan paralel ganda-screw téh hususna cocog pikeun-speed tinggi Tonjolan tina rupa-rupa propil sejenna.
    model béda

     

    model SJSZ-51 SJSZ-65A SJSZ-80 SJSZ-92
    Total Daya (kw) 25 64 115 168
    profil Max jeung (mm) 200mm 400mm 900mm 1500
    produk profil treuk listrik, garis imah deractive, propil leutik jandela sarta profil panto, panel témbok, panel siling panel panto, panel jati panel panto, panel jati

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!