mesin kai Plastik WPC mesin kai Gedang - Cina Qingdao Hegu kai-Plastik

mesin kai Plastik WPC mesin kai Gedang

Pondok Description:

  Introduction of wood milling machine       Adopting the new domestic technique and production process, the milling machine is composed o...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

     

    Bubuka tina kai mesin panggilingan

     

     mesin panggilingan

     

    Nganut téhnik jeung produksi prosés domestik anyar, mesin panggilingan diwangun ku alat crushing kasar, alat crushing rupa jeung fans. Mesin awakna dua lapisan adopts cooling sirkulasi cai na eta mangrupakeun bahan anyar keur sora-bukti sarta misi panas dina chamber jero, jadi mesin jalan di noise lemah sareng nonlibration. Kalawan fitur pintonan rupa, kinerja awét, sarta ourput tinggi nu mangrupa 50% leuwih luhur ti hiji tradisional, jenis ieu mesin panggilingan nyaeta tutuwuhan megatkeun ngarah di china di hadir.

     

    Bahan cocog pikeun Kai Gedang Kai Bubuk Mesin: kai chiipped, jarami, sawdust, husk béas, Hull gandum jeung tutuwuhan serat lianna

     

     mesin panggilingan kai

     

    Main Téknis parameter

     

     

     

    model JFS-56-36 JFS-56-40 JFS-56-50 JFS-60-50 JFS-60-60 JFS-120-43 
    material sawdust asahan kai husks béas  jeung sajabana    
    perséntase cai <= 10% <= 10% <= 10% <= 10% <= 10% <= 10%
    fineness produk over20uf          
    Kaluaran (kg / h) 200-300 250-350 300-450 300-700 500-800 400-500
    Total kakuatan (kw) 19,5 37 55 75 90 110
    aréa mesin badarat (m2) 40 50 70 82 95 105



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!