Kai Plastik WPC mesin palastik kai mesin - Cina Qingdao Hegu kai-Plastik

Kai Plastik WPC kai mesin mesin palastik

Pondok Description:

Product Description   Description of WPC products. Description of wpc products: 1, New product: The wood-plastic is a new kind of synthetic material t...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Panjelasan Produk
    produk wpc produk PVC wpc aplikasi wpc aplikasi wpc 3 

    Pedaran produk WPC.

    Pedaran produk wpc:
    1, produk anyar: The kai-plastic nyaéta jenis anyar matérial sintétis ngaliwatan prosés Pergaulan, exruding, calibrating, hualing dipareuman jeung motong,
    2, Bahan: migunakeun PVC, PP, résin pe atawa palastik didaur jeung serat tutuwuhan (bubuk kai, chaff, jarami jeung sajabana) salaku bahan baku.
    3, Kaunggulan: Ieu jenis kayu-plastik henteu ngan sarupa pisan jeung kai alam dina penampilan jeung ngarasa, tapi ogé boga ciri anu sarua sakumaha kai tina excisable, planeable, sawable, cekelan unmatched, laju bibulous low, résistansi Uap alus, mothproof , résistansi mildew, résistansi alus mun asam sarta alkali, anti korosi, sarta eta boga fitur lalawanan seuneu. Produk nu non-toksik, non-cecemar, sarta simpen-energied ramah-lingkungan, tanpa formaldehida, bénzéna sarta amonia jeung zat ngabahayakeun lianna.
    4, Aplikasi: The produk kai-plastik nu loba dipaké di lanté outdoor, deukeut ka konstruksi cai, balkon, arsitéktur lansekap, samet na bangku, pager, lawang interior jeung jandéla, jati, jsb

    WPC mesin profil / WPC mesin extruder / kai mesin komposit palastik

    WPC mesin komposisi palastik kai kaasup mixer,

    kai Gedang, WPC granulator, garis WPC profil Tonjolan,

    mesin Sanding, brushing mesin, mesin embossing,

    WPC kerucut extruders ganda screw,

    WPC decking mesin garis produksi.

    WPC mesin / kai palastik mesin komposit / wpc panel témbok Tonjolan garis

    garis produksi WPC kalayan kerucut ganda screw extruder

    kai mesin komposit plastik / Plastik Mesin kai WPC

    WPC profil nyieun mesin (1) WPC profil nyieun mesin (3) WPC profil nyieun mesin (4) WPC profil nyieun mesin (5)

    aliran produksi keur plastik kai mesin WPC decking

    1, Nyiapkeun materi:

    kai bubuk bahan: bubuk kai 80-100mesh, éta bisa dijieun tina sawdust kai, husk béas, jarami béas, husk gandum jeung jarami, katun staw na wastage tatanén. mesin kedah aya kayu crushing na pulverizer mesin
    bahan palastik: didaur PP / pe palastik sanggeus ngumbah sarta crushing kana flakes. mesin kedah aya cuci palastik jeung garis crushing.

    aliran produksi wpc PVC

    2, WPC bahan campur kode jeung granulating

    Pergaulan: nempatkeun sagala bahan kana mesin campur kode, kayaning PP / pe flakes didaur, bubuk kai, aditif kimiawi
    Granulating: hal anu penting pikeun ngagunakeun mesin granulating kualitas luhur nyieun WPC granules, sistem Uap exhuasting téh dipikabutuh pikeun prosés granulating.

    SRL-Z runtuyan mixer nangtung  PVC panas cut mesin granulating

    3, produk WPC perlakuan Tonjolan-molding-beungeut

    Tonjolan na molding: kerucut extruder ganda screw kami geus dirancang husus pikeun produk WPC kualitas luhur Tonjolan, éta bisa nyieun bahan WPC pinuh campur jeung dilebur jeung seragam, digitus kalawan kapang alus deisgned na calibration, alat motong online, mesin Kai profil WPC plastik urang tiasa nyieun produk WPC alus, kayaning prodfiles decking, propil taman, propil korsi, propil pergoza, propil sistim cekelanana tangga.
    Tamansari perlakuan: Sanding, brushing sarta prosés embossing bisa nyieun produk WPC jeung alam sisikian kai nu geus alus ditarima ku konsumén.

    mesin napping sikat mesin ukiran CNC
    A campuran tina kai alam jeung serat palastik ngabentuk composites kai-plastik. Ieu mantuan dina ngurangan beurat sakabéh wahana, sarta dina gilirannana, éta ngaronjatkeun efisiensi suluh na. Kai composites palastik téh mangrupa dibanderol low-na ramah-eco diganti kana palastik na baja komponén di aplikasi konstruksi. Lantaran kitu, paménta maranéhna geus terus tumuwuh di pasar.
    The composites kai-plastik pasar ieu segmented ku jenis: poliétilén (pe), polipropilén (PP), Polyvinyl klorida (PVC) jeung lianna. Poliétilén dumasar composites palastik kai ngadominasi industri. Wangunan & konstruksi produk bagean dianggap janten konsumen pangbadagna poliétilén jeung Polyvinyl klorida composites kai-plastik. The otomotif komponén bagean asalna di hareup mana composites kai-plastik anu dipake dina pembuatan komponén otomotif lightweight
    Dumasar aplikasi maranéhanana, pasar ieu geus segmented kana wangunan & konstruksi produk, decking, Anggar, industri & konsumen barang, komponén otomotif, jeung séjénna. Diantara ieu, wangunan sarta konstruksi bagean tampil salaku panggedéna di pasar composites kai-plastik global.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!