mesin dewan mesin WPC kai Plastik WPC - Cina Qingdao Hegu kai-Plastik

mesin kai Plastik WPC mesin dewan WPC

Pondok Description:

Product name: WPC board machine   WPC foam board production line WPC board extrusion line for making furniture board wpc foam board extrusion line Three la...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Ngaran produk: mesin dewan WPC
      WPC garis produksi dewan busa

    garis dewan WPC Tonjolan pikeun nyieun dewan jati

    wpc busa garis dewan Tonjolan

    Tilu lapisan garis WPC busa dewan ko-Tonjolan

    PVC busa dewan pembuatan mesin

    mesin WPC pikeun WPC PVC garis produksi dewan busa

    mesin dewan PVC WPC

    WPC pedaran mesin dewan
     
    barang
    gambaran
    ukuran produk
    1220mm lebar, panjangna bisa motong di panjangna wae
    ketebalan produk
    3-30mm (ABA tilu lapisan, B keur foamed lapisan, A mangrupa lapisan unfoaming)
    aplikasi produk
    Jati dewan, kabinét pawon, konstruksi formwork
    dénsitas
    0.45-0.8ton / m3
    Bahan atah
    PVC + kai + caco3 + aditif kimiawi
    permukaan pagawean
    Laminating, stamping panas, percetakan, lukisan

    mesin gambar

    1, SJMS80 / 156 atanapi SJMS80 / 173 kerucut ganda screw extruder pikeun mesin dewan busa WPC

    dewan busa extruder wpc

    2, sistem kontrol Listrik pikeun mesin WPC busa dewan

    wpc busa dewan cabint listrik

    3, sirah paeh na kapang pikeun mesin dewan busa WPC: lebar 1220mm, ketebalan 3-40mm

    WPC dewan busa mesin-kapang

    4, calibrators pikeun WPC dewan busa mesin: cooling cai calibrators, 5 susunan,

    WPC dewan busa mesin-calibrator

    5, cooling stacker pikeun mesin dewan busa WPC: panjangna 5 méter,

    urang tiasa ngararancang eta kalawan alat embossing online, sarta kalawan palapis pilem panyalindungan online

    mesin dewan busa WPC (3)

    WPC busa dewan mesin-online embossing

    WPC dewan busa pilem mesin-panyalindungan

    5, haul kaluar mesin keur mesin WPC busa dewan: 10 pasang rollers karét

    mesin dewan busa WPC (1)

    6, motong kaluar mesin keur mesin dewan busa WPC: motong ujung na motong panjangna, kalayan motong Sistim kempelan lebu.

    WPC dewan busa panjangna mesin motong

    wpc dewan busa mesin-ujung motong

    7, stacker Produk pikeun mesin dewan busa WPC:

    WPC dewan busa mesin-stacker

    Aplikasi pikeun dewan WPC busa: jati, konstruksi formwork, dapur kabinét, lomari, panel partisi

    produk dewan busa wpc 3

    produk dewan busa wpc

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!