Kai Plastik WPC mesin WPC decking ko-Tonjolan garis - Cina Qingdao Hegu kai-Plastik

Kai Plastik WPC mesin WPC decking ko-Tonjolan garis

Pondok Description:

Aplikasi produk tina Line Produksi Plastik Kai / PP / pe Propil Tonjolan Kombinasi téhnologi Kanada canggih jeung situasi praktis domestik, urang ...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Aplikasi produk tina plastik Kai / PP / pe Propil Tonjolan Line Produksi

    Ngagabungkeun téhnologi Kanada canggih jeung situasi praktis domestik, parusahaan urang  dikembangkeun serial SJMS Plastik Kai / PP / Propil pe Tonjolan Line Produksi.

    The Plastik  Kai / PP / pe Line Produksi Propil Tonjolan ieu diadopsi screw dirancang husus, tong, kapang jeung karajinan WPC unik sarta rumusna diprakarsai ku parusahaan urang.

    Extruder nu bisa cocog  jeung mesin bantu sarta molds sampurna. Garis produksi sadayana nyaeta tina otomatis  kontrol ti loading ka discharging final. Mesin ogé bisa disaluyukeun sacara manual wpc ko-Tonjolan decking (1) wpc ko-Tonjolan decking (2) nyalira.

    Jeung kaunggulan tina plastik alus, tanaga-konsumsi low, output tinggi, kinerja alus teuing, ketahanan panjang, jsb Ieu bisa dilengkepan perlengkapan bantu dulur, kayaning platform calibration vakum, haul-off mesin, motong mesin sarta bahan stacker.

    Ieu utamana dipaké pikeun extruding propil WPC hiasan outdoor, kayaning landscapes berkebun, landscapes outdoor, pallets, jsb

    Item / Modél

    SJMS65 / 132

    SJMS51 / 105

    SJ90 * 25

    tipe Extruder

    ganda screw

    ganda screw

    screw hiji

    Screw diaméterna (mm)

    65

    51

    90

    L / D Rasio

    22 (25)

    22 (25)

    25

    Tonjolan Kamampuh (kg / h)

    200-240

    100-150

    180-220

    Spésifikasi on Plastik Kai Profil Tonjolan Line Produksi

    Extruder

    modél Extruder

    screws kembar kerucut

    SJ-90 * 25

    kapasitas Tonjolan

    Spring otomatis-feeder

    180-220kg / jam

    speed Tonjolan

    Basa dina setting ukuranana

    10-25m / jam

    kontrol listrik 

    sistim kontrol purwakarta

    SIEMENS S-700

    10,4 "nangtukeun jenis panyakitna digital

    speed DC biasa

    panyambung

    hawa méteran

    EUROTHERM

    SIEMENS

    OMRON

    Inpormasi umum

    beurat mesin

    10 ~ 15tons

    1 40 peti '

    dimension mesin sakabéh 

    25m * 3m * 3m

    L * W * H

    Total install-kakuatan

    90 ~ 180kw

    380V 50Hz

     ko-Tonjolan produksi online embrossing profil wpc (15) ko-Tonjolan produksi profil online embrossing wpc (9) ko-Tonjolan produksi online embrossing profil wpc (23)

    Fitur utama dina WPC extruder kai mesin palastik pe PP PVC dek komposit hateup floor

    garis produksi Tonjolan profil

    1) Struktur Basajan dina tipe linier, gampang di instalasi tur maintation. 

    2) nganut canggih kawentar dunya komponén brand di bagian pneumatic, patempatan listrik jeung bagian operasi. 

    3) hawa minyak tekanan High ngadalikeun Tonjolan paeh. 

    4) ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization, teu polusi. 

    5) ngalarapkeun hiji linker nyambung jeung conveyor hawa, nu bisa langsung inline kalawan ngeusian mesin. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!