Kai Plastik WPC mesin panto mesin wpc - Cina Qingdao Hegu kai-Plastik

Kai Plastik WPC mesin wpc mesin panto

Pondok Description:

Product Description WPC DOOR MAKING MACHINE,  PVC DOOR MAKING MACHINE WPC DOOR PANEL PRODUCTION LINE, PVC DOOR PANEL PRODUCTION LINE WPC DOOR BOARD M...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    WPC panto nyieun mesin, PVC panto nyieun mesin

    WPC panto panel produksi garis, PVC panto panel produksi garis
    WPC panto dewan nyieun mesin, PVC panto dewan nyieun mesin
    WPC PVC jandela jeung panto nyieun mesin
    wpc panto 001 wpc panto 002 wpc panto 003wpc panto 004
    Simkuring boga lengkep WPC PVC mesin panto nyieun di stock pabrik urang ayeuna. urang gaduh pangalaman euyeub pikeun nyadiakeun proyék turnkey pikeun WPC panto nyieun mesin keur dfifferent nagara. lamun nu dipikaresep, urang ogé bisa nyandak anjeun didatangan pabrik customer urang urang mariksa processing pikeun nyieun lawang WPC lengkep ti bahan baku nepi ka produk ahir.
    nu WPC panto nyieun mesin kaasup mesin salaku handap:
    1), WPC panto garis panel Tonjolan
    2), WPC panto garis pigura Tonjolan
    3), WPC panto mesin perlakuan permukaan panel: kayaning mesin Sanding, mesin ukiran, mesin lamination, mesin lukisan, mesin stamping panas
    4), WPC pigura panto mesin perlakuan beungeut: kayaning mesin lamination, mesin stamping panas, mesin lukisan.
    Kami profésional pikeun proyék turnkey, upami kabutuhan sagala, mangga ngarasa Luncat ka ngantep kuring nyaho.
    Aplikasi tina WPC panto pembuatan mesin
    WPC PVC panto nyieun garis mesin ieu dipaké pikeun nyieun WPC panto panels ti PVC jeung bubuk kai, nu WPC panel usik bisa dipaké boh batin na luar panel panto, partisi, windowsill etc.it centralizes Hurup tina duanana palastik jeung kai, sarta ogé overcomes nu kakurangan kai, kayaning -proof cai, korosi resisting, anti renget, anti sepuh, statik bébas, sarta seuneu retarded.
    Garis produksi panto WPC PVC Ieu lumaku ka extruding sinambung WPC / PVC panto panel, clapboard 'dewan siku. Ditangtoskeun ganda extruder screw, husus dipaké pikeun extruding produk palastik kai, kudu dipilih luyu jeung bagian panel, aplikasi, jeung produk graviti husus. Oge mesin bantu pakait kayaning vakum calibrating platform, hela kaluar mesin, motong kaluar mesin, bahan reversing platform, jsb. anu dilengkepan. Produk tina spesifikasi diversified bisa dihasilkeun kalayan mati béda.

    Panto WPC bisa ogé dijieun geulis pisan

    Kai mesin gawe bisa dipaké pikeun ngolah WPC panel kerung kana lawang WPC réngsé, kayaning mesin Sanding, mesin ukiran CNC, mesin laminating, mesin lukisan, sanggeus kabeh processing, anjeun wajib meunang lawang WPC rengse sakumaha dihandap:
    Gambar lengkep

    WPC garis Tonjolan panel panto pikeun WPC PVC panto nyieun mesin

    Garis WPC panel panto Tonjolan ngawengku bagian handap:
    1, mesin Pergaulan pikeun WPC PVC pembuatan panto mesin: pemanasan speed tinggi na cooling Pergaulan
    SRL-Z runtuyan mixer nangtung
    2. feeder na extruder pikeun WPC PVC pembuatan panto mesin: kerucut ganda screw extruder kalayan design kapasitas tinggi pikeun produksi WPC.
    kerucut ganda-screw extruder
    3, maot sarta kapang pikeun WPC PVC pembuatan panto mesin: Anjeun bisa ngarobah kapang pikeun nyieun ukuranana béda tina panels panto.
    4, mesin calibrating pikeun WPC PVC panto nyieun mesin: vakum sarta cooling cai pikeun ngahasilkeun kapasitas tinggi
    5, haul kaluar mesin keur WPC PVC pembuatan panto mesin: kakuatan tinggi haul kaluar alat anu dirarancang husus pikeun produksi panto WPC.
    6, mesin motong pikeun WPC PVC pembuatan panto mesin: cutter kudu dirancang kalayan kualitas luhur ragaji.
    Sanding mesin keur WPC PVC pembuatan panto mesin
    mesin Sanding dipaké pikeun polishing nu WPC panto surface.our Sanding mesin kualitasna keur polishing alus, urang nyadiakeun desain béda ti Sanding pikeun alat requirements.dust nyeuseup béda ieu dilengkepan keur koleksi lebu Sanding
    mesin napping sikat

     CNC mesin ukiran keur WPC PVC panto nyieun mesin
     kualitas High otomatis mesin ukiran CNC bisa nyieun rarancang geulis dina panto WPC surface.andalso eta bisa nyieun liang keur ngonci panto orhingles.Professional dirancang knives pikeun bahan WPC husus dijieun nurutkeun pangalaman urang keur uji coba dina lawang WPC keur loba loba kali.

    mesin ukiran CNC

     Mesin Lamination pikeun WPC PVC pembuatan panto mesin
     Kanggo warna beungeut, Anjeun bisa mibanda loba pilihan béda, urang bisa ngarancang proyek lengkep nurutkeun demands.such pasar anjeun sakumaha mesin vakum lamination, PUR mesin lamination, mesin stamping panas, mesin lukisan.

    mesin laminating PUR

    jasa proyék Turnkey

    jasa proyék mesin turnkey pembuatan panto WPC PVC

    1, urang baris nyadiakeun sagala mesin pikeun ngahasilkeun lengkep nurutkeun syarat customer urang.
    2, urang bakal nyadiakeun layanan lengkep for teu ngarenah pabrik jeung informations séjén pikeun mantuan customer ngawangun pabrik.
    3, urang ogé bisa nyadiakeun bahan atah pikeun nasabah lamun perlu.
    4, urang bakal nyadiakeun layanan nu hadé pikeun instalasi mesin sarta trainning, nepi ka para nasabah tiasa ngajalankeun mesin sarta nyieun stably produksi.
    5, Iwal garansi kualitas sataun, urang bakal nyadiakeun layanan sanggeus-ngajual pikeun sakabéh kahirupan.
    6, keur gawé babarengan jangka panjang, urang salawasna nyadiakeun kualitas alus, harga alus sarta layanan alus pikeun nasabah. kami nu supplier profésional sarta trustable pikeun proyék-proyék turnkey. hayu urang ngalakukeun bisnis win-win babarengan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!