SHMS65 200-250kgs / h PP pe WPC granule nyieun mesin WPC granulator - Cina Qingdao Hegu Kai-Plastik

SHMS65 200-250kgs / h PP pe WPC granule nyieun mesin WPC granulator

Pondok Description:

WPC granulator machine, WPC granulation machine, WPC granule making machine 1, PE and wood composition: 60% of wood with 30% of recycled PE 2, PP and wood...


  • FOB Harga: US $ 20,000-100,000 / set
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Service jeung rojongan

    Panalungtikan tur kontak

    Tags produk

    WPC mesin granulator, WPC mesin granulation, WPC granule pembuatan mesin

    1, pe na kai komposisi: 60% tina kai kalayan 30% daur ulang pe

    2, PP jeung kai komposisi: 60% tina kai kalayan 30% daur ulang PP

    3, PVC jeung wangunan kai: 50% PVC kalayan kai 30%

    Pedaran produk tina WPC pembuatan granule mesin WPC granulator

    mesin granulating wpc PVC panas cut mesin granulating

    mesin ieu diwangun ku sajajar extruder kembar-screw, sirah paeh granulate, granule mesin motong, hawa tilu-grade Sistim supplying. The paralel kembar-screw adopts konstruksi modular, kalawan kaunggulan sadaya gear-nutup sarta kuat timer beberesih. tong miboga éfék knalpot alus. The alloy bi-logam bushing nyaeta tina maké-lalawanan jeung korosi-lalawanan. Mesin bisa digabungkeun kalawan bébas nurutkeun kana ciri bahan jeung produksi prosés, tah eta anu sahiji lega make. Paeh sirah dijieun tina kapang baja kualitas luhur, dina perlakuan Chrome plating teuas. Bahan ngajalankeun channel lumrah-disebarkeun bisa mastikeun Tonjolan seragam tina granules tanpa pangaruh silih. Struktur cooling tilu diménsi unik sarta anyar-tipe multi mode cooling blower kuat nyieun pangaruh cooling hadé. Sagedengeun ti eta, dina cutter tepat ensures beungeut malah jeung lemes tina produk. Perda frékuénsi speed meets syarat granulating béda. garis produksi ieu fitur efisiensi tinggi produksi, low énergi-konsumsi, jsb, utamana lumaku kana prosés granulation WPC.

    Mesin gambar tina WPC granule nyieun mesin WPC granulator

    1, Sajajar ganda screw extruder pikeun WPC granulator: kalawan sistem Uap exhuasting

    granulator kai Plastik

    2, maot sirah pikeun WPC pembuatan granule mesin WPC granulator: motong panas kalawan haseup sunction

    WPC mesin granulation garis (1)

    3, alat cooling pikeun WPC granule nyieun mesin WPC granulator: tilu léngkah cooling kipas kalayan silo bahan

    mesin granulating WPC mesin granulating WPC

    Final granules WPC dijieun ku WPC pembuatan granule mesin WPC granulator kami

    WPC granules nyieun mesin (1)

    Model keur WPC pembuatan granule mesin WPC granulator:

     model kapasitas   material kakuatan utama  Extruder
    SHMS60 150-200kg / h  PP pe PVC jeung wangunan kai 37kw Paralel ganda extruder screw
    SHMS65 200-250 kg / h  PP pe jeung wangunan kai 55kw Paralel ganda extruder screw
    SHMS75 300-350 kg / h   PP pe jeung wangunan kai 110 kw Paralel ganda extruder screw
    SHMS92 450-500 kg / h   PP pe jeung wangunan kai 132kw Paralel ganda extruder screw
    SJMS65 / 132 150-200 kg / h  PP pe PVC jeung wangunan kai 37 kw Kerucut ganda extruder screw
    SJMS80 / 156 250-300 kg / h PP pe PVC jeung wangunan kai 75 kw Kerucut ganda extruder screw
    SJMS92 / 188 400-500 kg / h PP pe PVC jeung wangunan kai 110 kw Kerucut ganda extruder screw

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Sarat jaminan: 

    1.1 jaminan jaman: 12 bulan, mimitian ti kahiji poe mesin ngajalankeun di gudang customer sacara

    1.2 seller wajib Grant: ladénan jeung suku cadang, layanan FREE-OF-muatan Purwakarta sakabéh alat jaminan jaman.

    1.3 jasa LIFELONG:  seller kudu nyadiakeun layanan LIFELONG keur BARANG dijual, THE meuli mayar suku cadang diperlukeun sanggeus 12MONTHS Sarat jaminan.

    2, kaayaan pangiriman:

    2.1 pangiriman kaayaan: FOB QINGDAO port.

    2.2 pangiriman istilah: dina 60 digawé poé sanggeus resi pembayaran maju, seller kedah ngawartosan meuli TO DO inspeksi. Seller kedah rengse paking barang jeung siap kiriman dina 15 digawé poé sanggeus seller resi sakabehna mayar.

    2.3 pengawasan loading : seller kedah méré meuli EXACTLING loading TIME, meuli bisa ngatur Pikeun pengawasan loading.

    3, inspeksi: 

    Nalika mesin rengse, seller kedah méré meuli TO DO inspeksi saméméh kiriman, seller ngajamin kinerja hade sagala dijual GOODS.THE seller migawe bahan ongkos keur mesin inspeksi di pabrik seller'S. Meuli kudu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi dianggo, OR meuli bisa mercayakeun Sakur PARTT katilu datang ka pabrik seller'S ngalakonan inspeksi jalan.

    4, instalasi jeung alat COMMISSIONING: 

    IF meuli butuh, seller kedah ngirim teknisi tim ka pabrik meuli keur instalasi jeung tés sakabeh garis.

    Mun sagala dipikaresep ku mesin urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngarasa Luncat ngahubungan kami:

    Email: info@tongsanextruder.com        info@wpcmachinery.com

    Telepon: 0086-13953226564
    Tel: 0086-532-82215318

    Alamat: The West Tungtung Jeung Selatan sisi Yangzhou Jalan, Jiaozhou Kota, Qingdao, Cina

  • WhatsApp Online Chat!