QINGDAO HEGU WOOD-PLASTIC MACHINERY CO., LTD minangka perusahaan swasta saham, sing nyedhiyakake riset, pangembangan lan produksi macem-macem mesin plastik lan produk kayu, mesthi nggawe inovasi lan cocog karo jaman.
Minangka salah siji saka manufactories domestik wiwitan kanggo berkembang WPC extrusion line, perusahaan kita punika Produsèn profesional ing mesin kayu-plastik ing China.We wis nomer akeh ahli senior lan Teknisi ing WPC line extrusion, cetakan, rumus proses lan produk production.Accumulated pengalaman sugih ing area WPC line extrusion, kita bisa nyedhiyani kabeh layanan babak lan nguripake tombol project.

Babagan awake dhewe
Tampilan Online Chat!