КИНГДАО ХЕГУ ВУД-ПЛАСТИЧКА МАШИНЕРИ СО, ДОО е акционерско приватно претпријатие, кое се посветува на истражување, развој и производство на разни дрвени пластични машини и производи, секогаш прави иновации и оди во чекор со времето.
Како еден од најстарите домашни manufactories за развој на WPC истиснување линија, нашата компанија е професионална производител во дрво пластика машини во China.We имаат голем број на високи експерти и техничар во WPC истиснување линија, калапи, процесот формула и производ production.Accumulated богато искуство во областа на WPC истиснување линија, ние може да обезбеди сите круг на услугата и клуч на проектот.

за нас
WhatsApp Онлајн Chat!