QINGDAO HEGU Wood-PLASTIC MACHINERY CO., LTD mangrupikeun perusahaan swasta gabungan, anu nyayogikeun dirina pikeun panilitian, pamekaran sareng produksi rupa-rupa mesin palastik kai sareng produk, éta teras-terasan ngadamel inovasi sareng tetep sareng jaman.
Salaku salah sahiji manufactories domestik pangheubeulna ngamekarkeun WPC Tonjolan garis, parusahaan urang téh produsén profésional dina mesin kai-plastik di China.We geus angka nu gede ngarupakeun ahli senior na teknisi di WPC garis Tonjolan, molds, rumusna prosés jeung produk production.Accumulated pangalaman euyeub di wewengkon WPC garis Tonjolan, urang bisa nyadiakeun sagala jasa buleud jeung ngahurungkeun-konci proyék.

Tentang Kami
WhatsApp Online Chat!